Een nieuw mijlpaal voor Tour de Tietema

150.000 abonnees - Tour de Tietema

Sinds het begin van onze avonturen op YouTube in 2019, met de start van de Tour de France in Brussel, hebben wij al vele hoogtepunten mee mogen maken. Wat te denken van de eerste keer pizza’s afleveren op de Champs Elysee, onze Ronde van Vlaanderen of de gele bidon van Mathieu van der Poel.

Dit weekend hebben wij een nieuw mijlpaal op ons conto bij mogen schrijven. Afgelopen vrijdag (5 augustus) rond 20u00 is het Tour de Tietema YouTube-kanaal namelijk het aantal van 150.000 abonnees gepasseerd! Honderdvijftigduizend mensen die ons volgen. Dat is bijna driemaal de Johan Cruijff Arena vol aan wielerliefhebbers! Het is echt onvoorstelbaar hoeveel mensen onze avonturen volgen wanneer je dit gaat visualiseren. Wij zijn iedere meesterknecht, sponsor en fan die ons steunt of ons de afgelopen tijd heeft gesteund dankbaar voor dit avontuur.

Omdat ieder succes mag gevierd worden en wij de feestvreugde graag met jou delen, vind je deze week weekdeals in onze webshop. Ga naar shop.tourdetietema.nl en scoor jouw deal.

Ons avontuur gaat natuurlijk gewoon door. 150.000 abonnees is slechts een stap voorwaarts en met Tour de Tietema willen we stappen blijven maken. De komende tijd gaan Bas, Josse en Devin daarom terug in training om de door hen gestelde doelen voor 2022 te halen. Er is tenslotte nog geen wedstrijd gewonnen, hé Josse!

Leuk genoeg om te delen?

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Meer lezen? Lees hieronder verder.

Luchtweerstand, hoe werkt dat - Tour de Tietema Cycling Academy
5 minuten leestijd

Luchtweerstand, hoe werkt dat?

Hoe aerodynamischer de houding, des te harder je gaat. Wij leggen uit hoe de luchtweerstand jouw prestatie beïnvloed en hoe jij hier jouw voordeel uit kan halen.

NIEUW!
De 'slecht-weer-bestaat-niet' collectie

*Tijdelijk met gratis nekwarmer twv €14,95