Your Shopping Cart

No products in the basket.

Free shipping with a purchases above €100,00 in The Netherlands.
0
winkelwagen

No products in the basket.

Free shipping with a purchases above €100,00 in The Netherlands.
0

Meesterknecht Video’s

Deze Tour gaan we natuurlijk video’s maken zoals je van ons verwacht maar voor onze Meesterknechten verschijnt er hier achter het muurtje nog veel meer! Lekker Vloggen, Challanges en meer dat wordt smullen! Maar wat wordt besproken in de Teambus, blijft in de Teambus 😏. Nog geen Meesterknecht? Kijk gerust even rond. Meesterknecht worden? Dat kan hier.

Tour Vlog #4

Daar zijn we weer met een nieuwe Meesterknecht vlog! Ontdek het geheim achter de knipoog en wat ons de afgelopen week weer bezig heeft gehouden. Zo zijn we natuurlijk onder andere bij de Mont Ventoux geweest. Hoe dat ging dat krijg je te zien in de vlog. Oh en vraagje van Tijn; zijn jullie al geabonneerd op het Academy kanaal? Niet? Doe eens heel gauw dan!

Tour Vlog #3

In de derde Meesterknecht vlog gaat Josse weer op pad met de camera. Wat je kan verwachten? We gaan naar de koers, maken wat foto’s, zeggen hoi tegen wat renners en zien hoe renners hem in z’n achteruit zetten op stijle klimmetjes! Enjoy Josse’s knipoog 😉.

Tour Vlog #2

Daar zijn we weer! Meesterknecht vlog nummero 2 met niemand minder dan je huis vlogger Josse Knol. We nemen je mee naar de start van de Tour waar we langs de ploegenpresentatie gaan. Oh en we hebben iets gedaan met een kleine wereldrecordpoging. Have funnn!

Tour Vlog #1

In de eerste Meesterknecht Vlog laat Josse Knol zien hoe de reis naar Frankrijk verloopt en wie er allemaal meegaan in ons team. En we hebben zelfs een sneek preview van onze nieuwe monsterhit. Rooibos-trui not for sale.

Stuur je vraag in

Stuur hier jouw vraag in en misschien behandelen we die dan wel in de volgende aflevering. Alleen vragen die ook voor Devin en Bas zijn, de rest slide je maar in de DM van Josse zelf.

en_GBEnglish (UK)
Inloggen

Al eens wat gekocht in de webshop? Log hier in.

DE LAATSTE MATEN NU EXTRA VOORDELIG

Meesterknecht? Dan ontvang je nog eens 15% extra korting! Check de laatste items nu.