Op deze fiets rijden onze kopmannen

Op welke fiets rijden de kopmannen

Welke fiets je gebruikt als je een ritje maakt, dat is best belangrijk. We weten dat onze Meesterknechten er graag gelikt bij rijden, maar hoe rijden onze kopmannen eigenlijk in het rond?

In de winter zijn we druk in de weer geweest om ervoor te zorgen dat we goed gesoigneerd op de fiets kruipen dit jaar. En een goede fiets is daarbij natuurlijk de basis. We kregen de mogelijkheid om met de gloednieuwe fietsen van Cervélo te mogen rondrijden.

Bereidde Josse zich tijdens de bike fit stiekem al voor op zijn stagedag bij SEG Racing?

Bij een officiële bike fit deden wij heel veel tests om te zien welke fiets het beste bij onze lichamen paste. Bas en Josse rijden allebei op de Cervélo S5, terwijl Devin beter op de Cervélo Caledonia tot zijn recht komt.
Alle drie zijn de fietsen uitgerust met de Shimano groepset. Ook rijden onze kopmannen allemaal met schijfremmen, niets is dus aan het toeval over gelaten! Om ervoor te zorgen dat we de weg niet kwijt raken, zorgde Garmin er met de Edge 530 en Edge 830 voor dat wij altijd de beste routes kunnen rijden.

Hoe een bike fit in zijn werk gaat? Bekijk het in deze video!

Kleren maken de man

Nu hebben jullie onze webshop al meerdere malen leeggekocht, maar de kopmannen rijden natuurlijk ook het hele jaar in die te gekke tenues die niet aan te slepen zijn!
AGU is onze kledingsponsor van dienst: door AGU rijden zowel jullie Meesterknechten als onze kopmannen in een mooi tenue.

Zeg nou eerlijk: volgens ons is Bas best trots op zijn nieuwe bolide!

Shimano heeft ons ook aan de fietsbrillen en -schoenen geholpen. Onze kopmannen dragen de S-PHYRE – lijn. Omdat de haarlijn van Devin al vrij ver naar achter begint te vallen, wilden we voor de zekerheid (en de veiligheid natuurlijk!) toch een kek helmpje op onze hoofden plaatsen. Met de Lazer Genesis zit het in en op onze hoofden wel goed!

Nu jij nog!

We weten echt wel dat jij stiekem al onze producten al in huis hebt, hoor… Maar toch willen we je er even op wijzen dat je altijd nóg meer kunt krijgen in onze webshop. Dus wil jij er dit jaar als een echte Meesterknecht bij rijden, sprint dan snel naar onze webshop!

Onze kopmannen strak in pak en de fietsen strak in de lak.

Nog geen Meesterknecht? Geen probleem, je kunt je altijd nog aanmelden op deze pagina. Wil je nou weten wat je allemaal bij je moet hebben als je op pad gaat voor een trainingstocht, of hoe jij jouw beste materiaal een onderhoudsbeurt geeft of vervangt als het allemaal niet lekker meer werkt? Kijk dan gauw op ons nieuwe YouTube-kanaal van Tietema Cycling Academy. Dan zie je gelijk van welke grootheid onze kopmannen vorige week een kasseientraining kregen na de Ronde van Vlaanderen.

Leuk genoeg om te delen?

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Meer lezen? Lees hieronder verder.

Plan Bas genomineerd voor Televizier - Tour de Tietema
3 minuten leestijd

Stem Plan Bas de Top 3 binnen!

Plan Bas zit bij de 25 genomineerden voor de Televizier-Ster. Stem ons de Top 3 binnen en stuur ons naar het gala in Carré.

Bas Tietema finisht Parijs-Roubaix
3 minuten leestijd

Als allerlaatste aankomen in Roubaix

Op ruim 62 minuten van winnaar Dylan van Baarle rolt Bas over de streep in het Vélodrome van Roubaix. Moegestreden doet hij zijn verhaal.

NIEUW!
De 'slecht-weer-bestaat-niet' collectie

*Tijdelijk met gratis nekwarmer twv €14,95