Ton panier

Votre panier est vide.

Livraison gratuite aux Pays-Bas sur les achats supérieurs à 100,00 €.
0
winkelwagen

Votre panier est vide.

Livraison gratuite aux Pays-Bas sur les achats supérieurs à 100,00 €.
0

Teambus Bespreking

Daar gaan we dan. Speciaal voor onze Meesterknechten gaan we in de Teambus nog even door. Over dagelijkse dingen, extra feitjes of gewoon gelul dat niet bestemd is voor buiten de bus. Wat wordt besproken in de Teambus, blijft in de Teambus 😏. Nog geen Meesterknecht? Kijk gerust even rond. Meesterknecht worden? Dat kan hier.

🏆 Prijs winnen? Verzin hier de perfecte eerste date voor Josse

Kan wel Janken de Podcast Tape 5 extra

S01T05 EXTRA - Josse's Olympische droom

De Teambus komt net aangereden. En die zit weer bomvol deze keer een speciale Olympische special waarin Bas je meeneemt langs de velden. Of Josse al eens van al die sporten gehoord heeft? Dat valt nog maar te betwijfelen. Ondertussen is Josse wel zo’n beetje de Meestervoorspeller aan het worden, al met al een boeiende kijk op de Olympische spelen 😂.
Extra Podcast Teambus #4

S01T04 EXTRA - Gaat alles op slot?

De Teambus komt net aangereden. En die zit weer bomvol deze keer met heel veel ingestuurde vragen. We hebben weer een te gekke review en Bas gaat een feestje organiseren? Of toch niet? Oh en hoe zit dat eigenlijk met de hotels waar de renners in slapen? Nou voldoende om te bespreken dus.
EXTRA PODCAST 3 TEAMBUS

S01T03 EXTRA - Gaan we na de Tour koersen?

De Teambus komt net aangereden. En die zit weer bomvol deze keer. We hebben ingestuurde vragen van jullie ontvangen en we gaan nog even verder over de Tour, waar we nu alweer bijna een week zijn. Oh en er is nog een onthulling.. Welke? Dat moet je maar even horen.
S01T02: Van PEC Zwolle naar Parijs-Roubaix extra aflevering

S01T02 EXTRA - Trainen met Oliver Naesen

We gaan weer verder waar we gebleven waren in de Teambus. Want er is nog wel een mooi verhaal over de training met Oliver Naessen te vertellen. Hoe zo’n hongerklop voelt, en hoe het voelt om door een prof er af gereden te worden dat hoor je in deze extra aflevering…
Cover foto kan wel janken de podcast

S01T01 EXTRA - Tour de France after party

Waar de Tour in de vorige aflevering is gestopt gaan wij verder in de Teambus. Want er zijn nog wel wat verhalen te vertellen over bijvoorbeeld de After Party of over de ellendige dagen die Josse en Devin hadden… Sorry guys.

Stuur je vraag in

Stuur hier jouw vraag in en misschien behandelen we die dan wel in de volgende aflevering. Alleen vragen die ook voor Devin en Bas zijn, de rest slide je maar in de DM van Josse zelf.

fr_FRFrançais

Wat moet het volgende doel worden voor het Tour de Tietema Cycling Team?

Speel mee en win een vette prijs!
Inloggen

Al eens wat gekocht in de webshop? Log hier in.

DE LAATSTE MATEN NU EXTRA VOORDELIG

Meesterknecht? Dan ontvang je nog eens 15% extra korting! Check de laatste items nu.