Ton panier

Votre panier est vide.

Livraison gratuite aux Pays-Bas sur les achats supérieurs à 100,00 €.
0
winkelwagen

Votre panier est vide.

Livraison gratuite aux Pays-Bas sur les achats supérieurs à 100,00 €.
0

Alle Podcasts

Josse was geen voorstander maar we zijn er toch aan begonnen, ‘kan wel janken’ de podcast. Wielerpraat van de hoogste plank of nou ja dat proberen we. Wil je helemaal niets missen? Abonneer je op Spotify.

🏆 Prijs winnen? Doe mee aan de nieuwste winactie! Klik hier

Kan wel Janken de Podcast Tape 5

S01T05: Geblokkeerd, en nu?

De pizza’s zijn uitgedeeld, de Olympische Spelen zijn al een aantal dagen onderweg. Na wat bewogen weken zijn we weer in de lucht, en daar hoort deze strak georganiseerde podcast natuurlijk ook bij, want er is een hoop om over na te praten.. en om naar vooruit te kijken. Zoals Humberto Tan zou zeggen…

S01T04: De bidon van Mathieu: gescript of niet?

De Tour is doormidden. En er valt een hoop te bespreken. Niet over de stand in het algemeen klassement uiteraard, maar over vriendelijke Slovenen, de marteling van Bas en over één héle specifieke bidon. Want was het nou een vooropgezet plan van ons, of puur toeval…
S01T03: De grootste Challenge in de Tour

S01T03: De grootste Challenge in de Tour

We zijn in Frankrijk, waar we beginnen aan onze derde Tour. Al bij de ploegenpresentatie wordt Bas voor lul gezet door ene Mike Teunissen, en niet veel later breken we een wereldrecord voor z’n ploeggenoot. Kortom: genoeg te bespreken in de nieuwste aflevering van ‘Ik kan wel Janken: de Podcast’!
S01T02: Van PEC Zwolle naar Parijs-Roubaix

S01T02: Van PEC Zwolle naar Parijs-Roubaix

Voor Bas (die zichzelf tussen het rijtje Weghorst en Huntelaar zet, maar uiteindelijk toch meer talent bleek te hebben voor wielrennen) is het al héél lang geleden, voor Josse iets korter geleden en voor Devin nu exact een jaar geleden: het beginnen met wielrennen.
Cover foto kan wel janken de podcast

S01T01 - Ha Devin! 21 dagen Tour, lijkt je dat wat?

Op 21 mei 2019 stuurde Bas een DM aan Devin en een hoop fantastische (en ellendige) avonturen volgde. In de allerrrr eerste podcast nemen we je mee naar de start van Tour de Tietema: de Tour de France van 2019. Hoe sliepen we? Wat is ons het meest bijgebleven en waarom deed Peter Sagan zo lullig tegen Bas?
Cover foto kan wel janken de podcast

Trailer: Kan wel Janken, de Podcast

Een kelderklasse-team met World Tour-allures. Drie amateurs die dromen als een prof. Bas ‘werd ooit derde in Parijs-Roubaix’ Tietema, kommetjesjagende bierdrinker Josse Wester en vogeltjeskijkende kopman Devin van der Wiel stappen van hun fiets en kruipen achter de microfoon.

Stuur je vraag in

Stuur hier jouw vraag in en misschien behandelen we die dan wel in de volgende aflevering. Alleen vragen die ook voor Devin en Bas zijn, de rest slide je maar in de DM van Josse zelf.

fr_FRFrançais

Wat moet het volgende doel worden voor het Tour de Tietema Cycling Team?

Speel mee en win een vette prijs!
Inloggen

Al eens wat gekocht in de webshop? Log hier in.

DE LAATSTE MATEN NU EXTRA VOORDELIG

Meesterknecht? Dan ontvang je nog eens 15% extra korting! Check de laatste items nu.