Genomineerd voor de Gouden Televizier Ster!

Tour de Tietema Cycling Team

Van Palermo via de Timmelsjoch naar het Gala?

Zou die barre (maar dan ook echt barre) tocht tijdens de Giro di Tietema dan toch niet voor niet zijn geweest? Een paar maanden geleden hebben we iedereen opgeroepen om op ons te stemmen in de voorrondes van de Televizier-Ster in de categorie Online Videoserie. En met resultaat: we kunnen zeggen dat we tot de laatste 25 genomineerden horen, WOAW! Dat betekent dus dat we de fietswereld en wellicht de mediawereld nog verder op z’n kop kunnen gaan zetten.

Bekroning op 2 jaar lang Tour de Tietema

Al twee jaar lang zijn we met Tour de Tietema keihard bezig om de fietswereld op z’n kop te zetten. Van video’s maken in de Tour de France vanuit een tentje, het trainen voor de Ronde van Vlaanderen en die zotte Giro di Tietema.

Vorig jaar hadden we het waanzinnige idee om gedurende de Giro d’Italia terug te fietsen vanuit Italië naar Nederland. Klein tikje gek? Wellicht, maar het resulteerde in een geweldig avontuur en een misschien nog wel vettere videoserie. En die heeft nu de waardering gekregen van de stemmers. Te gek!

Die eerste overwinning is er nog steeds niet maar zou zo wel eens heel dichtbij kunnen komen. Moeten we alleen nog wel even de Enzo Knol’s, Monica Geuze’s en StukTV’s van deze online wereld verslaan…

Hoe jij ons kan helpen om te winnen?

Door te stemmen. Ga naar de website van de Televizier (klik hier) scroll door naar Online Videoserie en breng je stem uit op Tour de Tietema. Vergeet niet je stem te bevestigen via de mail die je ontvangt. Oh en stuur de link door naar al je fietsvrienden en familie zo gaan we de hele fietswereld op z’n kop zetten.

Groetjes Bas, Josse & Devin

Leuk genoeg om te delen?

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Meer lezen? Lees hieronder verder.

Luchtweerstand, hoe werkt dat - Tour de Tietema Cycling Academy
5 minuten leestijd

Luchtweerstand, hoe werkt dat?

Hoe aerodynamischer de houding, des te harder je gaat. Wij leggen uit hoe de luchtweerstand jouw prestatie beïnvloed en hoe jij hier jouw voordeel uit kan halen.

Geblokkeerd, en nu? - Kan wel Janken, de podcast - Tour de Tietema
47 minuten luistertijd

Podcast #5 – Geblokkeerd, en nu?

De pizza’s zijn uitgedeeld, de Olympische Spelen zijn al een aantal dagen onderweg. Na wat bewogen weken zijn we weer in de lucht, en daar