Op de longlist van de Televizier-Ster

Plan Bas op de Longlist Televizier Ring - Tour de Tietema

Via een profcontract naar het Gala?

Nadat wij vorig jaar in Carré net naast de prijs grepen, kan jij er voor zorgen dat wij dit jaar wél in de prijzen gaan vallen. Gisteren is namelijk bekend gemaakt dat wij met Plan Bas op de longlist staan voor de Televizier-Ster in de categorie Online-videoserie. In de eerste stemronde nemen wij het op tegen de vele andere genomineerden voor een plekje bij de top twintig. De top twintig strijdt later dit jaar voor een plek in de felbegeerde top 3 en het gala in Amsterdam.

Al 3 jaar lang zetten wij de wielerwereld op z’n kop

De tijd vliegt voorbij, want alweer drie jaar geleden zijn wij begonnen met het op z’n kop zetten van de wielerwereld en dit doen wij voor jou. Wie had nou kunnen voorspellen dat we van de Tour de France, via de Ronde van Hank naar een heuse wielerprof zouden gaan. We zijn trots op je Bas!

De overwinningen komen Bas dit seizoen nog niet echt aanwaaien, maar help jij hem in de goede richting? Dan moeten we alleen de StukTV’s, Juutlje Tielemans’ en Bankzitters’ van deze wereld zien te verslaan… Maar zeg nou zelf, niemand is gek genoeg om het profavontuur aan te gaan.

Help ons naar de volgende ronde
Het resultaat van de Giro di Tietema overtreffen, daar gaan we voor en daar hebben wij jouw stem hard voor nodig.
Ga naar de website van de Televizier en breng je stem uit op Plan Bas. Stemmen kan tot woensdag 20 april 10:00 uur. Vergeet vooral niet de stem te bevestigen via de mail die je ontvangt. Stuur de link vooral door naar al jouw fietsvrienden, want samen zetten wij de fietswereld op z’n kop.

Groetjes Bas, Josse & Devin

Leuk genoeg om te delen?

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Meer lezen? Lees hieronder verder.

Luchtweerstand, hoe werkt dat - Tour de Tietema Cycling Academy
5 minuten leestijd

Luchtweerstand, hoe werkt dat?

Hoe aerodynamischer de houding, des te harder je gaat. Wij leggen uit hoe de luchtweerstand jouw prestatie beïnvloed en hoe jij hier jouw voordeel uit kan halen.

NIEUW!
De 'slecht-weer-bestaat-niet' collectie

*Tijdelijk met gratis nekwarmer twv €14,95