Samen zetten we de fietswereld op z'n kop!

Het begon allemaal met de avonturen in de Tour, maar wat we daarna allemaal beleefden hadden we nooit verwacht. Van de Mont Ventoux op rijden met een stadsfiets tot het verwezenlijken van Bas zijn droom, profwielrenner worden. Zie hieronder de vetste avonturen die wij de afgelopen jaren samen hebben beleefd.

Giro di Tietema 2020 - Timmelsjoch - Tour de Tietema
Bas Tietema Stadsfiets op Alpe d'Huez
Samen avonturen met Tour de Tietema beleven?
Titan Dessert Josse Wester Tour de Tietema
Ronde van Vlaanderen - Tour de Tietema

Welke avonturen komen er nog?​

Na ‘Josse gaat voor Goud’ en ‘Plan Bas’ (die zeker nog niet klaar is) gaan we in 2022 nog veel meer avonturen beleven. Samen met jou uiteraard! Benieuwd naar alle avonturen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.

De kopmannen van Tour de Tietema

Drie kopmannen en een heel peloton aan Meesterknechten. We stellen je graag voor aan onze drie kopmannen: Bas, Devin en Josse. Zij vormen samen de basis van het Tour de Tietema Cycling Team. Leer hier iedere kopman kennen aan de hand van hun verhaal. 

Bas Tietema

Devin van der Wiel

Josse Wester

Al meer dan 750 Meesterknechten!

Zonder enthousiaste Meesterknechten geen Tour de Tietema. Jullie maken het ieder jaar mogelijk om epische avonturen te beleven. En dat doen we natuurlijk samen. Wist je dat er ook nog eens heel veel voordelen horen bij het Meesterknecht zijn? Kijk eens op onze Meesterknecht pagina en kom er alles over te weten. 

Ga jij samen met ons mee op avontuur?

De belangrijkste renners van het hele peloton: de Meesterknechten. Dit geldt ook voor Tour de Tietema. Zonder Meesterknechten geen vette avonturen. Bedankt dat jullie massaal onze avonturen steunen.

Tour de Tietema - Over Ons webpagina