Samen met jou zetten we de fietswereld op z'n kop!

Het begon allemaal met wat video’s in de Tour. Maar welke avonturen we daarna allemaal beleefde hadden we niet verwacht. Van de Mont Ventoux op rijden met een stadsfiets tot het verwezenlijken van Bas zijn droom, profwielrenner worden. En dit is pas het begin. Er komen nog veel meer avonturen aan.

Samen avonturen met Tour de Tietema beleven?
Samen zetten we de fietswereld op z'n kop

Welke avonturen komen er nog?

Na ‘Josse gaat voor Goud’ en ‘Plan Bas’ (die zeker nog niet klaar is) gaan we in 2022 nog veel meer avonturen beleven. Samen met jou uiteraard! Benieuwd naar alle avonturen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.

kies je shirt bij je meesterknecht lidmaatschap

Ga jij samen met ons op avontuur?

De belangrijkste renners van het hele peloton: de Meesterknechten. Dit geld ook voor Tour de Tietema. Zonder Meesterknechten geen vette avonturen. Bedankt dat jullie massaal onze avonturen steunen.

Nog geen Meesterknecht?

De kopmannen van Tour de Tietema

Bas Tietema

Devin van der Wiel

Josse Wester

Trappen, drinken, eten, afzien, zweten, afstappen en weer opstappen, vogeltjes kijken en dan toch je vrienden even inmaken bij dat bordjes sprintje. Fietsen. Het is het leukst samen. Met alle Meesterknechten weten we dat bij Tour de Tietema als geen ander. Of je nu wedstrijden fietst of het echt voor de lol doet, wij zetten samen de fietswereld op z'n kop.

Volg onze avonturen op Instagram @tourdetietema