Samen zetten we de fietswereld op z'n kop!

Het begon allemaal met de avonturen in de Tour, maar wat we daarna allemaal beleefden hadden we nooit verwacht. Van de Mont Ventoux op rijden met een stadsfiets tot het verwezenlijken van Bas zijn droom, profwielrenner worden. Zie hieronder de vetste avonturen die wij de afgelopen jaren samen hebben beleefd.

Samen avonturen met Tour de Tietema beleven?
Samen zetten we de fietswereld op z'n kop

Welke avonturen komen er nog?​

Na ‘Josse gaat voor Goud’ en ‘Plan Bas’ (die zeker nog niet klaar is) gaan we in 2022 nog veel meer avonturen beleven. Samen met jou uiteraard! Benieuwd naar alle avonturen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.

De kopmannen van Tour de Tietema

Drie kopmannen en een heel peloton aan Meesterkechten. We stellen je graag voor aan onze drie kopmannen. Bas, Devin en Josse vormen ons team van kopmannen. Lees hier het verhaal van iedere kopman. 

Bas Tietema

Devin van der Wiel

Josse Wester

Al meer dan 500 Meesterknechten

Zonder deze enthousiaste Meesterknechten geen Tour de Tietema. Jullie maken het ieder jaar mogelijk om epische avonturen te beleven. En dat doen we natuurlijk samen. Wist je dat er ook nog eens heel veel voordelen aan het Meesterknecht zijn zit? Kijk eens op onze Meesterknecht pagina en kom er alles over te weten. 

Ga jij samen met ons mee op avontuur?

De belangrijkste renners van het hele peloton: de Meesterknechten. Dit geldt ook voor Tour de Tietema. Zonder Meesterknechten geen vette avonturen. Bedankt dat jullie massaal onze avonturen steunen.

kies je shirt bij je meesterknecht lidmaatschap