Podcast #1 – Ha Devin! 21 dagen Tour, lijkt je dat wat?

Ha Devin! 21 dagen Tour, lijkt je dat wat - Kan wel Janken, de podcast - Tour de Tietema

Op 21 mei 2019 stuurde Bas een DM aan Devin en een hoop fantastische (en ellendige) avonturen volgde. In de allerrrr eerste podcast nemen we je mee naar de start van Tour de Tietema: de Tour de France van 2019. Hoe sliepen we? Wat is ons het meest bijgebleven en waarom deed Peter Sagan zo lullig tegen Bas?

Over deze aflevering

“Ha Devin! Via via kwam ik aan jouw contact. Ik heb het plan om 21 dagen naar de Tour de France te gaan en een soort bucketlist af te werken. Ik heb niet veel budget, maar ik ben benieuwd of je dit eventueel iets vindt.” Op 21 mei 2019 stuurde Bas een DM aan Devin en een hoop fantastische (en ellendige) avonturen volgde. In de allerrrr eerste podcast nemen we je mee naar de start van Tour de Tietema: de Tour de France van 2019. Hoe sliepen we? Wat is ons het meest bijgebleven en waarom deed Peter Sagan zo lullig tegen Bas?

Word Meesterknecht: www.tourdetietema.nl/meesterknecht/
Volg ons op YouTube: www.youtube.com/tourdetietema
Volg ons op Instagram: www.instagram.com/tourdetietema/

Leuk genoeg om te delen?

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Meer lezen? Lees hieronder verder.

Luchtweerstand, hoe werkt dat - Tour de Tietema Cycling Academy
5 minuten leestijd

Luchtweerstand, hoe werkt dat?

Hoe aerodynamischer de houding, des te harder je gaat. Wij leggen uit hoe de luchtweerstand jouw prestatie beïnvloed en hoe jij hier jouw voordeel uit kan halen.

Trailer: Kan wel Janken, de podcast - Tour de Tietema
1 minuut luistertijd

Trailer: Kan wel Janken, de podcast

Deze Tour gaan we wat nieuws proberen: podcasten. Speciaal op verzoek van Josse, zodat z’n billen kunnen rusten. Genoeg gejankt, luisteren maar.