Stem Plan Bas de Top 3 binnen!

Plan Bas genomineerd voor Televizier - Tour de Tietema

Goed nieuws, want Plan Bas is een van de vijfentwintig genomineerden in de categorie Televizier-Ster Online-videoserie. Vorig jaar behaalden wij met Giro di Tietema de Top 3 en stonden wij in een vol Koninklijk Theater Carré tijdens het grote Gouden Televizier-Ring Gala. De ervaring van zo’n groot gala smaakt naar meer. We zijn superblij met alle stemmen die jullie in de voorronde hebben uitgebracht om ons op de shortlist te krijgen. Maar wij willen meer. Hoe vet zou het zijn als Tour de Tietema er met die Televizier-Ring vandoor gaat!

Plan Bas
In Plan Bas nemen wij je mee in de (toen nog) geheime missie van Bas Tietema om professioneel wielrenner te worden. Je krijgt alles mee van de loodzware weg die Bas aflegt om zich wielerprof te mogen noemen. Van de eerste lichamelijke testen tot het moment dat het contract getekend wordt en van zijn eerste wedstrijden tot het absolute hoogtepunt genaamd Parijs-Roubaix. Plan Bas kijken? Klik dan hier.

Het stemmen
Om met Plan Bas ook door te stoten naar de Top 3, hebben wij de stemmen van het publiek nodig. Ga naar televizier.nl en breng je stem uit. Stemmen op Plan Bas kan in de categorie ‘Televizier-Ster Online-videoserie’. Natuurlijk kan je ook jouw stem uitbrengen in een van de overige categorieën.

Stemmen kan tot woensdag 14 september 10:00 via de website van de Televizier. De drie series met de meeste stemmen staan op donderdag 6 oktober in het Koninklijk Theater Carré op het Gouden Televizier-Ring Gala.

Leuk genoeg om te delen?

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Meer lezen? Lees hieronder verder.

NIEUW!
De 'slecht-weer-bestaat-niet' collectie

*Tijdelijk met gratis nekwarmer twv €14,95