Top 10 video’s van vorig jaar

Tour de France Top10 video's- Tour de Tietema

Na het veelbewogen avontuur genaamd Tour de France 2021, reizen Bas, Josse en Devin dit jaar weer af naar Frankrijk voor een nieuw avontuur. Houd de komende weken vooral alle social media kanalen in de gaten voor de meest verse updates uit het land van stokbrood en wijn. Heb jij nou een fantastisch idee voor een video in deze Tour? Laat het idee achter via de Instagram of in de Club.

Voordat we naar Kopenhagen afreizen, blikken we aan de hand van de video’s terug op de Tour van vorig jaar. Dit is onze top 10 video’s van afgelopen Tour de France! 

Er is alleen een klein probleem. Er staan maar 6 video’s online.

Dus… 

Dit is onze top 6 video’s van afgelopen Tour de France!

#6 – Nummer maken voor Primoz Roglic

Wanneer de Tour de France in aantocht is, moet iedere producer zich zorgen gaan maken. Voor dat je het weet klopt een vals zingende Bas op de deur van de studio om een nummer te maken over een of andere wielrenner. Na nummer-1 hits over Dylan Groenewegen en Wout van Aert, waren de jongens van Kaaigezellig dit keer de klos om een nummer te maken over Primoz Roglic. Met meer dan 200.000 keren afgespeeld kan dit pareltje regelrecht worden toegevoegd aan het oeuvre van Tour de Tietema.  

Tekst gaat verder onder de video

#5 – Tietsokken ruilen

Binnen het voetbal is het ruilen van shirtjes een normaal voorval. Hoe anders is dit in het wielrennen. Daar wilden wij verandering in aanbrengen, dus trokken wij met een doos vol tietsokken naar de tijdrit tussen Changé en Laval. Onze vrienden van Astana en Bora kregen een vers paar en zelfs bollentrui-drager Ide Schelling en wittetrui-drager Tadej Pogacar werden in het nieuw gestoken. Hoeveel renners in het peloton zullen de komende tour weer rondlopen in hun tietsokken? 

Tekst gaat verder onder de video

#4 – 100 mensen inhalen op Mont Ventoux

In twintig kilometer klimmen, honderd mensen inhalen. Dat is te doen zou je denken. Dat vonden wij ook, dus was de beurt aan onze sprinter Josse om in te klikken en deze uitdaging aan te gaan. Het gerucht gaat dat er nog altijd onenigheid is over de telling onderweg. Hoeveel geslaagde inhaalacties tel jij?

Tekst gaat verder onder de video

#3 – Pizzaparty

Over het verloop van de Tour vorig jaar is genoeg geschreven. Ook wij hadden het ons anders voorgesteld. Gelukkig kwamen wij terug. En hoe! In slechts drie jaar tijd is de afsluitende aflevering een regelrechte klassieker geworden. Toch hebben we wel een heel klein beetje medelijden met de monsieur die honderd pizza’s moet bakken voor een stel hongerige wielrenners. Krijgen we de Fransen aan een pizza Ananas?

Tekst gaat verder onder de video

#2 – Weerzien met de familie Roglic

Na het uitbrengen van die ene monsterhit over een schansspringer, kregen wij super veel reacties van jullie. Ons succes kent geen grenzen. Zo waren we zelfs in Slovenië te horen in huize Roglic. Etappe 9 in Tignes zal dan ook altijd in ons geheugen staan gekerfd toen wij te gast mochten zijn in de Roglic Bocht om het nummer live ten gehore te brengen. Hier hebben wij gelijk kennis gemaakt met onze grootste kleine fan, de zoon van Primoz. 

Tekst gaat verder onder de video

#1 – Met een Swapfiets de Ventoux op

Nog zo’n gekke traditie waar we stiekem geen genoeg van kunnen krijgen; Bas op een ongeschikte fiets een berg opsturen. Na een vouwfiets volgde een kinderfiets en wat zullen we voor deze Tour eens verzinnen? We weten niet hoe, maar toch flikt hij het iedere keer weer. Dit keer werd de Mont Ventoux beklommen op de fiets met de blauwe voorband. Zou dit de enige Swapfiets ter wereld zijn met een Garmin-houder op het stuur?

Leuk genoeg om te delen?

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Meer lezen? Lees hieronder verder.

Fiets wassen - Tour de Tietema Cycling Academy
10 minuten leestijd

Jouw fiets schoon in 9 stappen

Met het Tour de Tietema Onderhoudspretpakket en ons 9-stappenplan wordt jouw fiets schoon en ziet deze er na iedere tocht weer pico bello uit!

NIEUW!
De 'slecht-weer-bestaat-niet' collectie

*Tijdelijk met gratis nekwarmer twv €14,95