Verzend en Leveringsbeleid Tour de Tietema

[Laatste update: 4 mei 2022]

Retourneren

Het kan wel eens voorkomen dat je een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom je de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, je hebt het recht om jouw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

Je kan dan kiezen om het product te ruilen voor een ander product, het bedrag uit te laten keren in shoptegoed of het gehele bedrag terug te krijgen. Enkel de kosten voor retour van thuis naar ons magazijn zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van de vervoerder zoals DHL of PostNL. Indien je gebruik maakt van jouw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan ons magazijn geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kan je contact met ons opnemen via support@tourdetietema.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van jouw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan jou doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Product ruilen?

Wil je jouw product ruilen? Dat is geen probleem. Je kan hiervoor contact opnemen met support@tourdetietema.nl. Wel draagt je zelf de kosten voor het terugsturen van het product.

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor je te wijzigen. Echter verwerkt het systeem de bestellingen automatisch.

Nog een andere vraag?

Bekijk onze veelgestelde vragen pagina met antwoord op heel veel vragen. Hier vindt je informatie over het bestellen en verzenden, maar ook informatie over producten. Bekijk de veelgestelde pagina hier – veelgestelde vragen Tour de Tietema.


Levertijd en verzendkosten

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij jou af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 16:00u worden gedaan, proberen wij dezelfde dag nog te verzenden. Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van jouw bestelling iets langer duren. 

Onze webshop kent geen grenzen, want het is bewezen dat onze Meesterknechten internationaal gaan. Ook onze fans in het buitenland kunnen gewoon in onze shop hun nieuwe Tour de Tietema tenue scoren. Verzending is mogelijk naar verschillende landen. Hiervoor worden wel bezorgkosten verrekend. Hieronder een overzicht van de verzendkosten per land:

Nederland* – €5,95
België* – €5,95
Denemarken – €15,95
Duitsland – €8,95
Frankrijk – €15,95
Italië – €16,95
Portugal – €16,95
Spanje – € 16,95
Luxemburg – €8,95
Oostenrijk – €15,95
Verenigd Koninkrijk – €12,95

*Gratis verzending binnen Nederland en België bij aankopen boven de €100,-

Het is naast de bovenstaande landen ook mogelijk om naar andere landen te versturen. Woon je in een land die niet in bovenstaande lijst staat? Stuur ons een bericht op support@tourdetietema.nl en we gaan het regelen.

Levering verloopt via de pakketbezorger. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.


Contact

Wij doen ons uiterste best voor jou als klant. Daar hoort bij dat je ons eenvoudig kunt contacteren. Mocht je vragen hebben over het een of ander dan kunt u ons bereiken middels de volgende gegevens:

Mail: support@tourdetietema.nl
www.tourdetietema.nl

Tour de Tietema B.V.
Popovstraat 70
8013 RK Zwolle
KVK: 84729821


Betaalmethodes

Je kan jouw bestelling op verschillende manier betalen. Momenteel bieden we de volgende betaalmethodes aan:
– Ideal
– CreditCard
– PayPal
– Bancontact
– SOFORT Banking